Designový Časopis
Designový Časopis
Inteligentní Difuzor Aroma

Theunique

Inteligentní Difuzor Aroma Agarwood je vzácný a drahý. Jeho vůni lze získat pouze spálením nebo extrakcí, používanou uvnitř a poskytovanou několika uživateli. Aby se tato omezení porušila, jsou po tříletém úsilí vytvořeny inteligentní difuzory aroma a ručně vyráběné tablety z agarového dřeva s více než 60 návrhy, 10 prototypy a 200 experimenty. Představuje nový možný obchodní model a používá kontext pro průmysl agarového dřeva. Uživatelé mohou jednoduše vložit difuzor do automobilu, snadno si přizpůsobit čas, hustotu a rozmanitost vůní a užít si pohlcující aromaterapii, ať už jdou kamkoli a kdykoli jedou.

Automatický Odšťavňovač

Toromac

Automatický Odšťavňovač Toromac je speciálně navržen s jeho silným vzhledem, aby přinesl nový způsob konzumace čerstvě vymačkané pomerančové šťávy. Je vyroben pro maximální extrakci šťávy, je určen pro restaurace, kavárny a supermarkety a jeho prvotřídní design umožňuje přátelský zážitek dodávající chuť, zdraví a hygienu. Má inovativní systém, který stříhá ovoce svisle a stlačuje poloviny rotačním tlakem. To znamená, že maximálního výkonu je dosaženo bez stlačení nebo dotyku skořepiny.

Transformativní Pneumatika

T Razr

Transformativní Pneumatika V blízké budoucnosti je na vzestupu rozvoj elektrické dopravy. Jako výrobce autodílů Maxxis neustále přemýšlí, jak dokáže navrhnout proveditelný inteligentní systém, který by se mohl tohoto trendu účastnit a dokonce ho urychlit. T Razr je inteligentní pneumatika vyvinutá pro potřeby. Vestavěné senzory aktivně detekují různé jízdní podmínky a poskytují aktivní signály k transformaci pneumatiky. Zvětšené běhouny se protahují a mění kontaktní oblast v reakci na signál, a tak zlepšují trakční výkon.

Luxusní Hybridní Piano

Exxeo

Luxusní Hybridní Piano EXXEO je elegantní hybridní klavír pro moderní prostory. Je to jedinečný tvar ztělesňující trojrozměrné spojení zvukových vln. Zákazníci si mohou své piano plně přizpůsobit tak, aby bylo v souladu s jeho okolím jako dekorativní umělecké dílo. Toto špičkové klavír je vyroben z exotických materiálů, jako jsou uhlíkové vlákno, prvotřídní automobilová kůže a hliníkový hliník. obnovuje široký dynamický rozsah klavírů prostřednictvím zvukového systému reproduktorů o výkonu 200 W, 9. Jeho vyhrazená vestavěná baterie umožňuje klavíru hrát až 20 hodin na jedno nabití.

Komplex Pohostinství

Serenity Suites

Komplex Pohostinství Serenity Suites leží v osadě Nikiti, Sithonia na řecké Chalkidiki. Komplex se skládá ze tří jednotek s dvaceti apartmány a bazénem. Stavební jednotky vyznačují hluboký tvar prostorového horizontu a nabízejí optimální výhled směrem k moři. Plavecký bazén je jádrem mezi ubytováním a veřejnou vybaveností. Komplex pohostinství představuje v této oblasti orientační bod jako extrovertní skořápku s vnitřními vlastnostmi.

Uv Sterilizátor

Sun Waves

Uv Sterilizátor SunWaves je sterilizátor schopný eliminovat bakterie, plísně, bakterie a viry za pouhých 8 sekund. Navrženo tak, aby rozložilo bakteriální zátěž přítomnou na površích, jako jsou kávové šálky nebo podšálky. SunWaves byl vynalezen s ohledem na neutěšenou situaci roku COVID-19, aby vám pomohl užít si gesto, jako je bezpečné pití čaje v kavárně. Lze jej použít v profesionálním i domácím prostředí, protože jednoduchým gestem se ve velmi krátké době sterilizuje pomocí UV-C světla, které má dlouhou životnost a minimální údržbu a také pomáhá redukovat jednorázový materiál.