Designový Časopis
Designový Časopis
Kabelka, Večerní Taška

Tango Pouch

Kabelka, Večerní Taška Taška Tango je vynikající taška se skutečně inovativním designem. Jedná se o nositelné umělecké dílo, které nosí náramek, který vám umožní mít volné ruce. Uvnitř je dostatek prostoru a konstrukce skládacího magnetu umožňuje neočekávané snadné a široké otevření. Pouch je vyroben z měkké voskované kůže z lýtkové kůže pro neuvěřitelně příjemný dotek rukojeti a nafouklé boční vložky, záměrně kontrastující s konstrukcí hlavního těla vyrobeného z tzv. Glazované kůže.

Kabát, Který Lze Převést,

Eco Furs

Kabát, Který Lze Převést, Kabát, který může být 7 v 1, je inspirován rušnými kariérními dámami, které se rozhodnou pro jedinečný, ekologický a funkční denní šatník. V tom je starý, ale opět moderní, ručně šitý skandinávský Rya Rug textilie interpretován moderním způsobem, jehož výsledkem jsou vlněné oděvy, které jsou svým výkonem jako kožešiny. Rozdíl je v detailu a ohleduplnosti ke zvířatům a životnímu prostředí. V průběhu let byly Eco kožešiny testovány v různých evropských zimních podnebích, které pomohly vyvinout vlastnosti tohoto kabátu a dalších posledních kousků do dokonalosti.

Oblečení

Bamboo lattice

Oblečení Ve Vietnamu vidíme techniku bambusové mříže v mnoha produktech, jako jsou lodě, nábytek, kuřecí klece, lucerny ... Bambusová mříž je silná, levná a snadno vyrobitelná. Mou vizí je vytvořit módní oblečení, které je vzrušující a půvabné, sofistikované a okouzlující. Tento bambusový mřížový detail jsem použil na některé z mých módů převedením syrové, tvrdé pravidelné mříže na měkký materiál. Moje návrhy kombinují tradici s moderním tvarem, tvrdost vzoru mřížky a jemnost písku jemných tkanin. Zaměřuji se na formu a detaily, které nositeli přinášejí kouzlo a ženskost.

Diamantový Prsten

The Great Goddess Isida

Diamantový Prsten Isida je 14K zlatý prsten, který klouže na prst a vytváří okouzlující vzhled. Fasáda prstenu Isida je zdobena unikátními prvky, jako jsou diamanty, ametysty, citriny, tsavorit, topaz a doplněné bílým a žlutým zlatem. Každý kus má svůj vlastní specifikovaný materiál, díky čemuž je jedinečný. Rovněž fasáda s plochým sklem na plátky drahokamů odráží různé paprsky světla v různých prostředích a dodává prstenu exkluzivní charakter.

Náhrdelník

Scar is No More a Scar

Náhrdelník Návrh má dramatický bolestivý příběh. Bylo to inspirováno mou nezapomenutelnou trapnou jizvou na mém těle, která byla spálena silným ohňostrojem, když mi bylo 12 let. Když jsem se ho pokusil přikrýt tetováním, varoval mě, že by bylo horší zakrýt strach. Každý má svou jizvu, každý má svůj nezapomenutelný bolestivý příběh nebo historii, nejlepším řešením pro uzdravení je naučit se tomu čelit a silně ho překonat, spíše než zakrýt nebo z něj uniknout. Proto doufám, že lidé, kteří nosí moje šperky, se mohou cítit silnější a pozitivnější.

Spojené Hodinky

COOKOO

Spojené Hodinky COOKOO ™, první světový designér smartwatch, který kombinuje analogový pohyb s digitálním displejem. S ikonickým designem pro své ultra čisté linie a inteligentní funkce hodinky zobrazují upřednostňovaná upozornění ze smartphonu nebo iPadu. Díky aplikaci COOKOO App ™ mají uživatelé kontrolu nad svým propojeným životem tím, že si vybírají, která oznámení a výstrahy chtějí dostávat přímo na zápěstí. Stisknutím přizpůsobitelného tlačítka COMMAND umožníte dálkové spuštění fotoaparátu, přehrávání hudby na dálkovém ovládání, check-in na jednom tlačítku Facebook a mnoho dalších možností.