Designový Časopis
Designový Časopis
Bistro

Ubon

Bistro Ubon je thajské bistro, které se nachází v centru města Kuvajt. Má výhled na ulici Fahad Al salim, ulici dobře respektovanou pro svůj obchod v dobách. Prostorový program tohoto bistra vyžaduje efektivní design ve všech kuchyňských, skladovacích a toaletních prostorech; což umožňuje prostorný jídelní kout. Aby toho bylo dosaženo, interiér pracuje harmonicky s existujícími konstrukčními prvky.

Název projektu : Ubon, Jméno designérů : Rashed Alfoudari, Jméno klienta : .

Ubon Bistro

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.