Designový Časopis
Designový Časopis
Svítidlo

Cubeoled

Svítidlo Hloubka, průhlednost a kontrast - CUBE | OLED interpretuje tyto základy viditelného světla v čistém monolitickém designu. 12 transparentních organických světelných diodových (OLED) panelů je uspořádáno v ortogonálním souřadném systému a laminováno mezi 8 optických / čirých krystalických skleněných kostek. Přes průhledné obvodové cesty aplikované na vnitřní skleněné povrchy jsou sestavené OLED panely uvnitř monolitu napájeny elektrickou energií. Při aktivaci transformuje integrální pole tuto průhlednou krychli na všesměrový zdroj světla.

Název projektu : Cubeoled, Jméno designérů : Markus Fuerderer, Jméno klienta : Markus Fuerderer.

Cubeoled Svítidlo

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.