Designový Časopis
Designový Časopis
Osvětlení

Claire de Lune Chandelier

Osvětlení Dekorativní, osvětlené, prodávané ploché balení, zabalené v opakovaně použitelné tašce. Poskytl jsem dostupnou verzi velkolepého, luxusního, kultivovaného produktu představujícího minulé období - baroko / rokoko, vyrobený v moderním materiálu. Toto téma je nadčasové. Zároveň Claire de Lune Chandelier poskytuje trochu humoru ve své rozmarnosti. (Návod k montáži je uveden na papíře a na CD-Beta). Myšlenka výroby plochých balíků spočívala v tom, že jsem se podílel na snižování emisí CO2 a také zapojil koncového zákazníka do vědomého procesu své části, který měl dopad na naše životní prostředí.

Název projektu : Claire de Lune Chandelier, Jméno designérů : Claire Requa, Jméno klienta : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Osvětlení

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.