Designový Časopis
Designový Časopis
Dočasné Informační Centrum

Temporary Information Pavilion

Dočasné Informační Centrum Tento projekt je dočasným pavilonem pro různé funkce a události. Navrhovaná struktura zdůrazňuje pojem „dočasnost“ tím, že jako primární stavební materiál používá recyklační přepravní kontejnery. Jeho kovová povaha má za cíl navázat kontrastní vztah s existující budovou a posílit přechodnou povahu konceptu. Také formální vyjádření budovy je organizováno a uspořádáno náhodným způsobem a vytváří dočasný orientační bod na místě, aby přilákalo vizuální interakci během krátkého života budovy.

Název projektu : Temporary Information Pavilion, Jméno designérů : Yu-Ngok Lo, Jméno klienta : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Dočasné Informační Centrum

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.