Designový Časopis
Designový Časopis
Bicyklový Signalizační Systém

Reggal Originals

Bicyklový Signalizační Systém Reggal Originals je prototyp konceptu signálního designu, který cyklistům pomáhá ukázat svůj směrový záměr jiným motoristům. Prototyp je navržen tak, aby motoristé mohli vidět ze všech stran. Produkt je možné dosáhnout dvěma způsoby: přední a zadní. Nejdůležitější ze všeho je, že musí být integrován do jediného systému. Tímto způsobem musí mít produkt prvotřídní pocit, který se bez problémů vynoří do kola bez vyčnívajících položek. Přední signalizační světla jsou vytvořena pomocí LED světel, která by pěkně seděla do drážek kovového prstence.

Název projektu : Reggal Originals, Jméno designérů : Tay Meng Kiat Nicholas, Jméno klienta : .

Reggal Originals Bicyklový Signalizační Systém

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.