Designový Časopis
Designový Časopis
Kalendář

calendar 2013 “Town”

Kalendář Město je papírová řemeslná souprava s díly, které lze volně sestavit do kalendáře. Spojte budovy v různých formách a užívejte si vytváření vlastního městečka. Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.

Název projektu : calendar 2013 “Town”, Jméno designérů : Katsumi Tamura, Jméno klienta : good morning inc..

calendar 2013 “Town” Kalendář

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.