Designový Časopis
Designový Časopis
Showroom

From The Nature

Showroom Místo, které představuje přírodu, která brání lidským bytostem konzumovat existenci sebe sama. Na místě, přírodní dřevo, které se omezilo na betonovou texturu, vystoupilo z špinavé betonové textury a stoupalo na modrý strop, který symbolizuje oblohu v rohu místa. Stoupající místo obklopuje jako síť a jako by se bránilo dotyku. Tato myšlenka se překrývá s logikou ležérních bot, které se zobrazují v showroomu. Exkluzivní vizuální návrhy, které se používají na stěnách, znamenají znečištění přírody. Tloušťka transparentní epoxidové pryskyřice je 4 mm a pokrývá na souši, takže simuluje intenzivní vodní vrstvu.

Název projektu : From The Nature, Jméno designérů : Ayhan Güneri, Jméno klienta : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Showroom

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.