Designový Časopis
Designový Časopis
Kreativní Přestavba

Redefinition

Kreativní Přestavba Krátkým projektem bylo udržet horský kontext, aniž by vyzařovaly rustikální vzpomínky na převládající typologie horských rezidencí. Jednalo se o zásadní renovaci typického horského domu. Všechno by bylo vyrobeno na místě, používáno jako základní materiály kov, borovice a minerální kamenivo, lidská práce a odbornost. Hlavní myšlenkou toho bylo nechat objekty získat užitek a sentimentální hodnotu poté, co je majitelé považují za užitečné a známé, a také navrhnout s ohledem na transformační sílu materiálů.

Název projektu : Redefinition, Jméno designérů : Helen Brasinika, Jméno klienta : BllendDesignOffice.

Redefinition Kreativní Přestavba

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.