Designový Časopis
Designový Časopis
Závěsné Světlo

Prometheus ILight

Závěsné Světlo Projekt zachycuje okamžik, kdy Prometheus ukradl znalosti od bohů, aby je mohl sdílet s lidstvem. Je navržen tak, aby sloužil jako ochranná skořepina. Světlo z koule je teplé, protože je to jen zlomek. Krychle představuje zdroj, samotní bohy, a je vybaven pruhem LED, vytvářejících studené světlo, hranici mezi dvěma úrovněmi existence a vnímání.

Název projektu : Prometheus ILight, Jméno designérů : Ionut Sur, Jméno klienta : Ionut Sur.

Prometheus ILight Závěsné Světlo

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.