Designový Časopis
Designový Časopis
Multifunkční Nábytek

Screw Chair

Multifunkční Nábytek V dnešním odvážném životě je střední třída a nízkopříjmová část společnosti pod ekonomickým tlakem, a proto se více zajímají o jednoduchý, levný a využitý nábytek než elegantní design. Více než většina nábytkových jednotek je vyrobena pro jeden použití, která zvyšují potřebu víceuživatelského produktu. Hlavním využitím tohoto designu je židle. Posunem částí židle, které byly spojeny se šrouby, se daly použít i další stolky a police. Kromě toho se části židle mohou shromažďovat v krabici, která je hlavní součástí tohoto designu.

Název projektu : Screw Chair, Jméno designérů : Arash Shojaei, Jméno klienta : Arshida.

Screw Chair Multifunkční Nábytek

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.