Designový Časopis
Designový Časopis
Brýle

Mykita Mylon, Basky

Brýle Kolekce MYKITA MYLON je vyrobena z lehkého polyamidového materiálu s vynikající individuální přizpůsobitelností. Tento speciální materiál je vytvořen vrstvu po vrstvě díky technice Selective Laser Sintering (SLS). Interpretací tradičního kulatého a oválného tvaru pantografických brýlí, který byl módní ve 30. letech, přidává model BASKY novou tvář do této kolekce brýlí, která byla původně navržena pro použití ve sportu.

Název projektu : Mykita Mylon, Basky, Jméno designérů : Mykita Gmbh, Jméno klienta : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Brýle

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.