Designový Časopis
Designový Časopis
Dámská Kolekce

The Hostess

Dámská Kolekce Kolekce absolventů Darie Zhiliaeva je o ženskosti a mužnosti, síle a křehkosti. Inspirací sbírky je stará pohádka z ruské literatury. Hostitelka Měděné hory je kouzelným patronem horníků ze staré ruské pohádky. V této sbírce můžete vidět krásné sňatky přímých linií inspirované hornickými uniformami a půvabné objemy ruského národního kroje. Členové týmu: Daria Zhiliaeva (návrhářka), Anastasiia Zhiliaeva (asistentka návrháře), Ekaterina Anzylova (fotografka)

Název projektu : The Hostess , Jméno designérů : Daria Zhiliaeva, Jméno klienta : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Dámská Kolekce

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.