Designový Časopis
Designový Časopis
Vinárna

Crombe 3.0

Vinárna Cílem konceptu vinárny Crombé bylo, aby zákazníci zažili zcela nový způsob nakupování. Základní myšlenkou bylo začít od vzhledu a pocitu skladu, do kterého jsme následně přidali světlo a jemnost. Přestože jsou vína prezentována v původním obalu, čisté linie kovových rámů stále zajišťují povědomí a perspektivu. Každá láhev visí v rámu ve stejném sklonu, ve kterém by je obsluhoval sommelier. Ve 12 m stojanu jsou umístěny šampaňské a skříňky. Na jednu skříňku mohou zákazníci bezpečně uložit až 30 lahví.

Název projektu : Crombe 3.0, Jméno designérů : Five Am, Jméno klienta : FIVE AM.

Crombe 3.0 Vinárna

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.