Designový Časopis
Designový Časopis
Štítky

Stumbras Vodka

Štítky Tato kolekce vodky Stumbras's Classic oživuje staré litevské vodky, které vyrábějí tradice. Design dělá starý tradiční produkt blízkým a relevantním pro dnešní spotřebitele. Láhev zeleného skla, která je důležitá pro výrobu litevské vodky, legendy založené na skutečných skutečnostech a příjemné, poutavé detaily - stočený výřez připomínající staré fotografie, šikmá lišta na dně, která doplňuje klasické symetrické složení, a písma a barvy, které vyjadřují identitu každé pod-značky - to vše dělá tradiční kolekci vodky netradiční a zajímavou.

Název projektu : Stumbras Vodka, Jméno designérů : Asta Kauspedaite, Jméno klienta : Stumbras.

Stumbras Vodka Štítky

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.