Designový Časopis
Designový Časopis
Prsten

Moon Curve

Prsten Přirozený svět je v neustálém pohybu, protože udržuje rovnováhu mezi řádem a chaosem. Dobrý design je vytvořen ze stejného napětí. Její vlastnosti síly, krásy a dynamiky pramení ze schopnosti umělce zůstat otevřeným těmto protikladům během aktu stvoření. Hotový kus je součtem nespočet možností, které umělec dělá. Všechna myšlenka a žádný pocit povedou k práci, která je tuhá a chladná, zatímco veškerý pocit a žádná kontrola přináší práci, která se nedokáže vyjádřit. Propletení těchto dvou bude výrazem samotného tance života.

Název projektu : Moon Curve, Jméno designérů : Mary Zayman, Jméno klienta : Mary Zayman.

Moon Curve Prsten

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.