Designový Časopis
Designový Časopis
Bytový Dům

Tei

Bytový Dům Skutečnost, že pohodlný život po odchodu do důchodu, který nejlépe využívá prostory svahu, je realizována stabilním designem obvyklým způsobem, byla velmi oceněna. Pro příjem bohatého prostředí. Tentokrát to však není vila, ale osobní bydlení. Pak jsme nejprve začali vytvářet strukturu na základě toho, že je schopen pohodlně strávit obvyklý život bez zbytečné nepřítomnosti v celém plánu.

Název projektu : Tei, Jméno designérů : Kokutou Uemori, Jméno klienta : kiriko design office.

Tei Bytový Dům

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.