Designový Časopis
Designový Časopis
Web

Travel

Web Návrh používal minimalistický styl, aby se nepřetěžovalo uživatelské prostředí zbytečnými informacemi. Je také velmi obtížné používat minimalistický styl v cestovním ruchu, protože souběžně s jednoduchým a jasným designem musí uživatel získat úplné informace o svém cestování a to není snadné kombinovat.

Branding A Balení

Leman Jewelry

Branding A Balení Vizuální řešení nové identity Leman Jewelry bylo kompletním novým systémem odhalujícím luxus, vynikající, ale sofistikovaný a minimální pocit. Nové logo inspirované Lemanovým pracovním procesem, jejich haute couture design service, vytvořením všech diamantových tvarů obklopujících symbol hvězdy nebo jiskru, vytvořením sofistikovaného symbolu a také ozvěnou zářícího účinku diamantu. V návaznosti na to byly vyrobeny všechny materiály s vysoce kvalitními detaily, které zvýrazňují a obohacují luxus všech vizuálních prvků nové značky.

Hudební Doporučení

Musiac

Hudební Doporučení Musiac je nástroj pro hudební doporučení, využívající aktivní účast k nalezení přesných možností pro své uživatele. Jeho cílem je navrhnout alternativní rozhraní pro zpochybnění autokracie algoritmu. Filtrování informací se stalo nevyhnutelným vyhledávacím přístupem. Vytváří však efekty ozvěny a omezuje uživatele v jejich zóně pohodlí striktním dodržováním jejich preferencí. Uživatelé se stanou pasivními a přestanou zpochybňovat možnosti, které zařízení nabízí. Trávení času na přezkoumání možností může zvýšit obrovské bio-náklady, ale je to úsilí, které vytváří smysluplný zážitek.

Likér

GuJingGong

Likér Kulturní příběhy předávané lidmi jsou uvedeny na obalu a vzory pití draka jsou pečlivě nakresleny. Drak je v Číně respektován a symbolizuje příznivost. Na obrázku Drak vyjde napít. Protože je přitahováno vínem, vznáší se kolem láhve vína a přidává tradiční prvky, jako je Xiangyun, palác, hora a řeka, což potvrzuje legendu Gujing tribute wine. Po otevření krabice bude existovat vrstva kartonového papíru s ilustracemi, aby krabice měla celkový efekt zobrazení po otevření.

Wayfinding Systém

Airport Bremen

Wayfinding Systém Vysoce kontrastní moderní design a jasné informace Hirarchie odlišuje nový systém. Orientační systém funguje rychle a pozitivně přispěje ke kvalitě služeb, které letiště nabízejí. Nejdůležitější prostředky vedle použití nového písma, výrazného prvku šipky zavedení různých, vysoce kontrastních barev. Jednalo se zejména o funkční a psychologické aspekty, jako je dobrá viditelnost, čitelnost a záznam informací bez bariér. Používají se nové hliníkové pouzdra s moderním, optimalizovaným osvětlením LED. Byly přidány signage věže.

Koncept Balení

Faberlic Supplements

Koncept Balení V moderním světě jsou lidé neustále vystaveni agresivním účinkům vnějších negativních faktorů. Špatná ekologie, rušný rytmus života v megalopolách nebo stresech vede ke zvýšenému zatížení těla. K normalizaci a zlepšení funkčního stavu těla se používají doplňky. Hlavní metaforou tohoto projektu se stalo schéma zlepšování pohody člověka pomocí doplňků stravy. Také hlavní grafický prvek opakuje tvar písmene F - prvního písmena ve značce.