Designový Časopis
Designový Časopis
Křišťálové Světlo Sochařství

Grain and Fire Portal

Křišťálové Světlo Sochařství Tato organická lehká socha, která se skládá ze dřeva a křemenného křišťálu, používá dřevo pocházející z udržitelného zdroje z rezervní zásoby stárlého teakového dřeva. Po desetiletí zvětralé sluncem, větrem a deštěm je dřevo ručně tvarováno, broušeno, spáleno a dokončeno do nádoby pro držení LED osvětlení a použití křemenných krystalů jako přirozeného difuzéru. V každé soše jsou použity 100% přírodní nezměněné křemenné krystaly a jsou staré přibližně 280 milionů let. Používají se různé techniky povrchové úpravy dřeva, včetně metody Shou Sugi Ban, při které se používá oheň k zachování a kontrastní barvě.

Mobilní Aplikace

DeafUP

Mobilní Aplikace DeafUP vyvolává význam vzdělání a odborných zkušeností pro neslyšící komunitu ve východní Evropě. Vytvářejí prostředí, ve kterém se profesionálové sluchu a neslyšící studenti mohou setkat a spolupracovat. Společná spolupráce bude přirozeným způsobem, jak posílit a motivovat neslyšící lidi k větší aktivitě, ke zvýšení jejich talentu, k osvojení nových dovedností, ke změně.

Web

Tailor Made Fragrance

Web Tailor Made Fragrance se narodila na základě zkušeností italské společnosti specializované na vývoj a výrobu primárních obalů pro odvětví vůní, péče o pleť, barevné kosmetiky a domácí vůně. Úlohou společnosti Webgriffe bylo podporovat zákaznickou obchodní strategii navrhováním řešení, které upřednostňovalo povědomí o značce a spuštění nové obchodní jednotky zaměřené na to, aby uživatelé mohli vytvořit svůj jedinečný a plně přizpůsobený parfém, zahájí krok širokého procesu průmyslového růstu a segmentace nabídky B2B.

Etiketa Piva

Carnetel

Etiketa Piva Návrh štítku na pivo v secesním stylu. Štítek s pivem také obsahuje mnoho podrobností o procesu vaření. Konstrukce se také hodí na dvě různé láhve. To lze provést jednoduše vytištěním návrhu na 100 procent displeji a 70 procent velikosti. Štítek je připojen k databázi, která zajišťuje, že každá láhev obdrží jedinečné číslo plnění.

Identita Značky

BlackDrop

Identita Značky Toto je osobní projekt strategie a identity značky. BlackDrop je řetězec obchodů a značek, který prodává a distribuuje kávu. BlackDrop je osobní projekt původně vyvinutý tak, aby určoval tón a kreativní směr pro osobní kreativní tvůrčí činnost na volné noze. Tato značka byla vytvořena za účelem umístění Aleks jako důvěryhodného konzultanta značky ve spouštěcí komunitě. BlackDrop je zkratka pro úhlednou, moderní a transparentní značku pro spuštění, která si klade za cíl stát se nadčasovou, rozpoznatelnou a špičkovou značkou v oboru.

Fotografická Řada

U15

Fotografická Řada Projekt umělců využívá vlastnosti budovy U15 k vytvoření spojení s přírodními prvky přítomnými v kolektivní fantazii. S využitím struktury budovy a jejích částí, jako jejích barev a tvarů, se snaží evokovat specifičtější místa, jako je čínský kamenný les, americká Ďáblova věž, jako obecné přírodní ikony, jako jsou vodopády, řeky a skalnaté svahy. Aby uměli interpretovat každý obrázek, umělci prozkoumávají budovu minimalistickým přístupem, využívající různé úhly a perspektivy.