Designový Časopis
Designový Časopis
Corporate Identity

film festival

Corporate Identity „Kino, ahoj“ bylo sloganem pro druhé vydání Evropského filmového festivalu na Kubě. Je součástí konceptu designu zaměřeného na cestování jako způsobu propojení kultur. Design evokuje cestu výletní lodi, která cestuje z Evropy do Havany a je plná filmů. Design pozvánek a vstupenek na festival byl inspirován pasy a palubními lístky, které dnes používají cestující po celém světě. Myšlenka cestování filmem povzbuzuje veřejnost, aby byla vnímavá a zvědavá na kulturní výměny.

Občerstvení

Have Fun Duck Gift Box

Občerstvení Dárková krabička „Have Fun Duck“ je speciální dárková krabička pro mladé lidi. Design, inspirovaný hračkami, hrami a filmy ve stylu pixelů, zobrazuje pro mladé lidi „potravinové město“ se zajímavými a podrobnými ilustracemi. Obraz IP bude integrován do ulic města a mladí lidé milují sport, hudbu, hip-hop a další zábavní aktivity. Zažijte zábavné sportovní hry a zároveň si užívejte jídlo, vyjadřujte mladý, zábavný a šťastný životní styl.

Potravinový Obal

Kuniichi

Potravinový Obal Tradiční japonské konzervované jídlo Tsukudani není ve světě dobře známo. Dušená mísa na bázi sójové omáčky kombinující různé mořské plody a přísady do půdy. Nové balení obsahuje devět štítků určených k modernizaci tradičních japonských vzorů a vyjádření vlastností složek. Nové logo značky je navrženo s očekáváním pokračování této tradice pro dalších 100 let.

Med

Ecological Journey Gift Box

Med Design dárkové krabičky s medem je inspirován „ekologickou cestou“ Shennongjia s hojnými divokými rostlinami a dobrým přírodním ekologickým prostředím. Ochrana místního ekologického prostředí je tvůrčím tématem designu. Design přijímá tradiční čínské umění řezané papírem a stínové loutkové umění, aby ukázal místní přírodní ekologii a pět vzácných a ohrožených prvotřídních chráněných zvířat. Na obalovém materiálu se používá hrubý tráva a dřevo, což představuje koncept ochrany přírody a životního prostředí. Vnější krabici lze použít jako vynikající úložný box pro opětovné použití.

Infographic S Animovaným Gif

All In One Experience Consumption

Infographic S Animovaným Gif Projekt All In One Experience Consumption je Big Data Infographic, který zobrazuje informace, jako je účel, typ a spotřeba návštěvníků komplexních nákupních center. Hlavní obsah se skládá ze tří reprezentativních Insights odvozených z analýzy Big Data a jsou uspořádány shora dolů podle pořadí důležitosti. Grafika se provádí pomocí izometrických technik a je seskupena do reprezentativní barvy každého subjektu.

Filmový Plakát

Mosaic Portrait

Filmový Plakát Umělecký film „Mosaic Portrait“ byl vydán jako koncepční plakát. Vypráví hlavně příběh dívky, která byla sexuálně napadena. Bílá má obvykle metaforu smrti a symbol cudnosti. Tento plakát se rozhodne skrýt poselství „smrti“ za tichým a jemným stavem dívky, aby zdůraznil silnější emoce za tichem. Současně designér do obrazu integroval umělecké prvky a sugestivní symboly, což způsobilo rozsáhlejší myšlení a zkoumání filmových děl.