Designový Časopis
Designový Časopis
Krabička Na Oběd

The Portable

Krabička Na Oběd Gastronomický průmysl vzkvétá a stánek s jídlem se stal nezbytností pro moderní lidi. Současně bylo také vytvořeno mnoho odpadu. Mnoho z potravinových krabic používaných k uchovávání potravin lze recyklovat, ale plastové sáčky používané k balení potravinových krabic jsou skutečně nerecyklovatelné. Aby se snížilo používání plastových sáčků, funkce krabičky s jídlem a plastu se kombinují při navrhování nových krabic na oběd. Balicí box mění jeho část na rukojeť, která se snadno přenáší, a může integrovat více krabic s jídlem, což výrazně snižuje použití plastových sáčků pro balení krabic s jídlem.

Název projektu : The Portable, Jméno designérů : Minghui Lyu, Jméno klienta : South China University of Technology.

The Portable Krabička Na Oběd

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.