Designový Časopis
Designový Časopis
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Švýcarská kancelář pro architekturu Evolution Design ve spolupráci s ruským architektonickým studiem Architekti T + T navrhli prostorné multifunkční atrium v novém sídle společnosti Sberbank v Moskvě. Denní světlo zaplavilo atriové domy různým pracovním prostorům a kavárně. Zrcadlové odrazy, prosklená vnitřní fasáda a použití rostlin zvyšují pocit prostornosti a kontinuity.

Název projektu : Sberbank Headquarters, Jméno designérů : Evolution Design, Jméno klienta : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrium

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.