Designový Časopis
Designový Časopis
Maloobchodní Prodejna

Atelier Intimo Flagship

Maloobchodní Prodejna Náš svět zasáhl v roce 2020 bezprecedentní virus. První vlajková loď Atelier Intimo navržená O and O Studio je inspirována konceptem Rebirth of the Scorched Earth, což znamená integraci léčivé síly přírody, která dává lidstvu novou naději. Zatímco je vytvořen dramatický prostor, který návštěvníkům umožňuje trávit chvíle představováním a fantazírováním v takovém čase a prostoru, vzniká také řada uměleckých instalací, které plně demonstrují skutečné vlastnosti značky. Vlajková loď není obyčejný prodejní prostor, je to scéna Atelier Intimo.

Název projektu : Atelier Intimo Flagship, Jméno designérů : O&O STUDIO Ltd, Jméno klienta : O&O Studio.

Atelier Intimo Flagship Maloobchodní Prodejna

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.