Designový Časopis
Designový Časopis
Ústředí

Weaving Space

Ústředí V tomto projektu byla použitá tovární budova přeměněna na multifunkční prostor, který zahrnuje předváděcí místnost, molo a konstrukční kancelář. Jako základní součást stěn byl použit profil vytlačovaný z hliníku, inspirovaný tkaninovým tkáním. Různé hustoty výlisků definují různé funkce prostorů. Stěna fasády vypadá jako velká kazeta, ze které lze vyloučit všechny neoprávněné osoby. Uvnitř budovy se používají výlisky s nižší hustotou, aby byly všechny prostory poloprůhledné, aby se podpořila komunikace mezi franšízy a designéry.

Název projektu : Weaving Space, Jméno designérů : Lam Wai Ming, Jméno klienta : PMTD Ltd..

Weaving Space Ústředí

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.