Designový Časopis
Designový Časopis
Práce Jako Doma

PACO Operation Hub

Práce Jako Doma Zaměstnanci jsou nejcennějším pokladem pro podnikání. Design nabídl harmonii a funkční prostor, kterému zůstal nejdéle v den. Současná a luxusní atmosféra rozdaná nejen kráse, tato ochutnaná a neobyčejná práce by také představovala dobrý model pro návštěvu klientů, kteří se synchronizují s jejich očekáváním na kvalitu svých značek. Nejtěžší úkol spočíval v maximalizaci kancelářských prostor pomocí vypořádání obrovských paprsků přes strop ... nakonec byl postaven dvoupodlažní prostor, který vytvořil využitelnou plochu od 1600 do 3 000 m2 s ohledem na bydlení.

Název projektu : PACO Operation Hub, Jméno designérů : Philip Tse, Jméno klienta : PACO Communications.

PACO Operation Hub Práce Jako Doma

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.