Designový Časopis
Designový Časopis
Křeslo

The Monroe Chair

Křeslo Úžasná elegance, jednoduchost v myšlence, pohodlná, navržená s ohledem na udržitelnost. Monroe Chair je pokus drasticky zjednodušit výrobní proces při výrobě křesla. Využívá potenciál CNC technologií k opakovanému vystřižení plochého prvku z MDF, tyto prvky se potom rozloží kolem centrální osy a vytvoří tak složitě zakřivené křeslo. Zadní noha postupně morfuje do opěradla a loketní opěrka do přední končetiny, čímž vytváří výraznou estetiku zcela definovanou jednoduchostí výrobního procesu.

Název projektu : The Monroe Chair, Jméno designérů : Alexander White, Jméno klienta : .

The Monroe Chair Křeslo

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.