Designový Časopis
Designový Časopis
Prodejní Kancelář

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodejní Kancelář „Mountain“ je hlavním tématem této prodejní kanceláře, která je inspirována geografickým pozadím Chongqingu. Vzor šedých kuliček na podlaze se formuje do trojúhelníkového tvaru; a na stěnách funkcí a nepravidelně tvarovaných přijímacích pultech je spousta podivných a ostrých úhlů a rohů, které ukazují koncept „hory“. Kromě toho jsou schody spojující podlahy navrženy jako průchod jeskyní. Mezitím jsou LED stropy zavěšeny od stropu, napodobují prší scénu v údolí a prezentují přirozený pocit, aby zmírnily celý dojem.

Název projektu : Chongqing Mountain and City Sales Office, Jméno designérů : Ajax Law, Jméno klienta : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Prodejní Kancelář

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.