Designový Časopis
Designový Časopis
Šperky

Poseidon

Šperky Šperky I design vyjadřuje mé pocity. Představuje mě jako umělce, designéra a také jako osobu. Spoušť pro vytvoření Poseidonu byla nastavena v nejtemnějších hodinách mého života, když jsem se cítil vystrašený, zranitelný a potřeboval ochranu. Původně jsem tuto sbírku navrhl pro použití v sebeobraně. I když tato představa v tomto projektu vybledla, stále existuje. Poseidon (bůh moře a „Země-třepačka“ zemětřesení v řecké mytologii) je moje první oficiální sbírka a je zaměřena na silné ženy, které měly dát nositelce pocit moci a sebevědomí.

Název projektu : Poseidon, Jméno designérů : Samira Mazloom, Jméno klienta : samirajewellery.

Poseidon Šperky

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.