Designový Časopis
Designový Časopis
Hands Free Video Dveřní Telefon

Tiara

Hands Free Video Dveřní Telefon Tiara byla navržena v souladu s horizontálním a vertikálním použitím v závislosti na šířce místa použití. Estetickou kvalitu produktu lze udržovat v horizontální i vertikální poloze. Patentované otočné zařízení s úhlopříčkou 90 stupňů, které bylo navrženo pro monitory 2,5 a 3,5 palce, umožňuje snadné otáčení monitoru. Uzávěry mohou být otevřeny bez použití jakéhokoli pomocného zařízení nebo síly pomocí patentovaného uzamykacího systému. Vyměnitelné rámy a mřížky reproduktorů poskytují překvapivý estetický efekt.

Název projektu : Tiara, Jméno designérů : RAHSAN AKIN, Jméno klienta : NETELSAN.

Tiara Hands Free Video Dveřní Telefon

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.