Designový Časopis
Designový Časopis
Vzdělávací Centrum

STARLIT

Vzdělávací Centrum Vzdělávací středisko Starlit je navrženo tak, aby poskytovalo výkonnostní školení v relaxačním učebním prostředí pro děti ve věku 2-6 let. Děti v Hongkongu studují pod vysokým tlakem. Abychom zmocnili podobu a prostor rozvržením a přizpůsobili různé programy, používáme plánování starověkého města. Kruhové prvky jsou společné podél vyzařujících ramen v uspořádání os pro řetězení učebny a ateliérů mezi dvěma odlišnými křídly. Toto vzdělávací centrum je navrženo tak, aby vytvořilo příjemnou atmosféru učení s maximálním prostorem.

Název projektu : STARLIT, Jméno designérů : Catherine Cheung, Jméno klienta : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Vzdělávací Centrum

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.