Designový Časopis
Designový Časopis
Zubní Laser

LiteTouch™

Zubní Laser LiteTouch ™ je zubní laser Erbium: YAG (vlnová délka 2940 nm) pro ošetření tvrdých a měkkých tkání. Vlnová délka Erbium: YAG je dobře absorbována do molekul vody a hydroxylové chuti k jídlu, které vytvářejí zuby a kosti, a jsou proto nejvhodnější pro širokou škálu aplikací tvrdých a měkkých tkání. LiteTouch ™ s technologií Laser-in-the-Handpiece ™ poskytuje bezprecedentní přesnost a výkon, žádná ergonomická omezení, umožňuje mikrooperaci a neinvazivní provozní schopnosti a zvyšuje preventivní stomatologii.

Název projektu : LiteTouch™, Jméno designérů : Light Instruments Ltd., Jméno klienta : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Zubní Laser

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.