Designový Časopis
Designový Časopis
Plovoucí Letovisko A Námořní Observatoř

Pearl Atlantis

Plovoucí Letovisko A Námořní Observatoř Plovoucí udržitelné letovisko a mořská observatoř, která se nachází hlavně v koridoru Cagayan Ridge Marine Biodiversity Corridor, Sulu Sea (přibližně 200 km východně od Puerto Princesa, pobřeží Palawan a 20 km severně od obvodu přírodního parku Tubbataha Reefs). pro způsob, jak zvýšit povědomí lidí o ochraně naší mořské biologické rozmanitosti, vytvořením monumentálního turistického magnetu, díky kterému lze naši zemi na Filipínách snadno poznat.

Název projektu : Pearl Atlantis, Jméno designérů : Maria Cecilia Garcia Cruz, Jméno klienta : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Plovoucí Letovisko A Námořní Observatoř

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.