Designový Časopis
Designový Časopis
Lampa

Tako

Lampa Tako (chobotnice v japonštině) je stolní lampa inspirovaná španělskou kuchyní. Obě základny připomínají dřevěné talíře, kde se podává „pulpo a la gallega“, zatímco jeho tvar a elastická páska evokují bento, tradiční japonskou polední krabici. Její části jsou sestaveny bez šroubů, což usnadňuje jejich složení. Balení do kusů také snižuje náklady na balení a skladování. Kloub pružného stínítka z polypropylenu je skrytý za elastickým pásem. Otvory vyvrtané na základně a vrchních kusech umožňují potřebné proudění vzduchu, aby nedošlo k přehřátí.

Název projektu : Tako, Jméno designérů : Maurizio Capannesi, Jméno klienta : .

Tako Lampa

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.