Designový Časopis
Designový Časopis
Kalendář

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendář Vodní kolo je trojrozměrný kalendář vyrobený ze šesti lopatek sestavených do tvaru vodního kola. Každý měsíc můžete otáčet jedinečným samostatným kalendářem na ploše jako vodní kolo. Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.

Název projektu : calendar 2013 “Waterwheel”, Jméno designérů : Katsumi Tamura, Jméno klienta : good morning inc..

calendar 2013 “Waterwheel” Kalendář

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.