Designový Časopis
Designový Časopis
Konvertibilní Zařízení Pro Vzdělávání

Pupil 108

Konvertibilní Zařízení Pro Vzdělávání Žák 108: nejdostupnější konvertibilní zařízení Windows 8 pro vzdělávání. Nové rozhraní a zcela nová zkušenost s učením. Žák 108 překonává světy tabletů a notebooků a přepíná se mezi nimi, aby se zlepšil výkon ve vzdělávání. Windows 8 otevírá nové možnosti učení a umožňuje studentům plně využívat funkce dotykové obrazovky a bezpočet aplikací. Žák 108 je součástí řešení Intel® Education Solutions a je nejdostupnějším a nejvhodnějším řešením pro učebny po celém světě.

Název projektu : Pupil 108, Jméno designérů : Jp Inspiring Knowledge, Jméno klienta : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Konvertibilní Zařízení Pro Vzdělávání

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.