Designový Časopis
Designový Časopis
Cigaretový / Gumový Koš

Smartstreets-Smartbin™

Cigaretový / Gumový Koš Smartbin ™ je patentovaný zásobník na odpadky s jedinečnými funkcemi a doplňuje stávající uliční infrastrukturu jako dvojče, zády k sobě kolem libovolné velikosti nebo tvaru lampy nebo sloupku, nebo v samostatném formátu na stěny, zábradlí a sokly. Tím se uvolňuje nová, neočekávaná hodnota ze stávajících aktiv ulic, aby se vytvořily sítě pohodlných, předvídatelně umístěných zásobníků na cigarety a žvýkačky, které jsou vždy na dosah, aniž by se do ulic přidávala nepořádek. Smartbin transformuje pouliční péči ve městech po celém světě tím, že umožňuje účinnou reakci na cigaretový a gumový odpad.

Název projektu : Smartstreets-Smartbin™, Jméno designérů : SMARTSTREETS LTD, Jméno klienta : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Cigaretový / Gumový Koš

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.