Designový Časopis
Designový Časopis
Led Televize

XX240 BMS SNB LED TV

Led Televize Televizní seriály XX240 LED zahrnují 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" od cenově dostupnějších televizorů střední velikosti až po nejvyšší segmenty velkých rozměrů se stejným designem, který nabízí několik možností. Design displeje také patří do produkční společnosti a je sestaven s metodikou BMS. Kov displeje je natřen vysoce kvalitní barvou, protože design ponechává oblast rámečku otevřenou a rámuje ji pouze tloušťkou stěny zadního krytu. Zdá se tedy, že TV je zakrytá pouze tenkým rámečkem a osvětlenou oblastí loga níže.

Název projektu : XX240 BMS SNB LED TV, Jméno designérů : Vestel ID Team, Jméno klienta : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Led Televize

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.