Designový Časopis
Designový Časopis
Zařízení Pro Digitální Vysílání Videa

Tria Set Top Box

Zařízení Pro Digitální Vysílání Videa Tria je jednou z nejnovějších Smart Set Top Box ve Vestelu, která uživatelům televizního vysílání poskytuje technologii digitálního vysílání. Tria je nejdůležitější postavou "skryté větrání". Skryté větrání umožňuje vytvářet jedinečné a jednoduché návrhy. Uvnitř plastového krytu je však kovové pouzdro, které slouží k zabránění přehřátí produktu. Další technické vlastnosti krabice jsou; Poskytuje kompletní technologické funkce, jako je přehrávání různých médií (hudba, video, fotografie) prostřednictvím internetu a osobních médií. Operačním systémem Tria je systém Android V4.2 Jelly Bean.

Název projektu : Tria Set Top Box, Jméno designérů : Vestel ID Team, Jméno klienta : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Zařízení Pro Digitální Vysílání Videa

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.