Designový Časopis
Designový Časopis
Pijte kávu s podšálkem

LOA Coffee Cup

Pijte kávu s podšálkem Pití kávy ohlašuje začátek dne, je záminkou pro setkání a definuje konec obědem, nesmíme zapomenout, že pro některé představuje začátek prodloužených hodin práce a studia. Život, práce a zábavy jsou prostory a činnosti, které jsou spojeny s aktem pití kávy. To je důvod, proč konstrukce misky je kontinuální letadlo má v úmyslu přijmout techniku ​​"origami" jako výraz morfologické.

Název projektu : LOA Coffee Cup, Jméno designérů : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Jméno klienta : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Pijte kávu s podšálkem

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.