Designový Časopis
Designový Časopis
Nábytek Pro Domácí Stůl

Marken Desk

Nábytek Pro Domácí Stůl Vizuálně lehký pocit tohoto elegantního a přesto silného stolu nás zavede zpět do skandinávské školy designu. Nešikovný tvar nohou, způsob, jakým se naklánějí dopředu, téměř jako lordové gesto pozdravu, nám připomíná silouette ušlechtilého muže s kloboukem z pozdravu dámy. Stůl nás vítá, abychom ji mohli používat. Tvar zásuvek, jako oddělené končetiny stolu, s jejich zavěšeným pocitem a čelním personifikovaným vzhledem, prohledává místnost jako ostražité oči.

Název projektu : Marken Desk, Jméno designérů : Claudio Sibille, Jméno klienta : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Nábytek Pro Domácí Stůl

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.