Designový Časopis
Designový Časopis
Městská Lavička

Eternity

Městská Lavička Dvousedací lavice z tekutého kamene. Dvě robustní jednotky poskytují pohodlný a srozumitelný zážitek ze sezení a zároveň se starají o stabilitu systému. Konce lavice jsou umístěny tak, aby neutralizovaly sebemenší pohyb. Je to lavice, která respektuje existující infrastrukturu městského prostředí. Je zavedena snadná instalace na místě. Ukotvovací body už ne, jen pusťte a zapomeňte. Pozor, Eighternity je blízko. ach jo.

Název projektu : Eternity, Jméno designérů : George Drakakis, Jméno klienta : Escofet.

Eternity Městská Lavička

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.