Designový Časopis
Designový Časopis
Talíř

1hand plate

Talíř 1hand plate: Buďte lepším serverem. Noste sklenici vína a talíř pouze jednou rukou. Talíř je lehký a jeho jedinečný tvar krevety leží bezpečně v dlani. Velmi užitečné pro všechny druhy akcí. Oslavy, rauty, oslavy a další. Vždy mějte volnou ruku, abyste na talíř dali nové chutné jídlo, volnou ruku pro potřesení rukou nebo jen volnou ruku pro gesta. Udělejte dojem na své hosty a nechte je, aby si užili náhlý klid stálého bufetu.

Název projektu : 1hand plate, Jméno designérů : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Jméno klienta : Joannes Petersen.

1hand plate Talíř

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.