Designový Časopis
Designový Časopis
Showroom, Maloobchod

Fast Forward

Showroom, Maloobchod V první předváděcí místnosti komplexu showroomu jsou vystaveny pobočkové tréninkové boty. Je připravena způsobem vyjadřujícím výrobní metody, jako je dynamická forma tréninkové obuvi, technologie vysokého vstřikování používané ve fázi výroby atd. Je vybaven SMD LED, jedním z nejmodernějších produktů, snaží se odrážet dynamiku tréninkové obuvi (jako předmětu), která se stává zdrojem inspirace se speciálně navrženým grafickým designem a pohybem, který tyto systémy nabízejí.

Název projektu : Fast Forward, Jméno designérů : Ayhan Güneri, Jméno klienta : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Showroom, Maloobchod

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.