Designový Časopis
Designový Časopis
Koncept Firemní Architektury

Pharmacy Gate 4D

Koncept Firemní Architektury Kreativní koncept je založen na kombinaci materiálních a nehmotných komponent, které společně vytvářejí mediální platformu. Střed této platformy je charakterizován nadrozměrnou miskou jako symbolem pro abstraktní alchymistický pohár, nad nímž se promítá holografický diagram plovoucího řetězce DNA. Tento hologram DNA, který ve skutečnosti představuje slogan „Promise for Life“, se točí pomalu a naznačuje snadnost života lidského organismu bez příznaků. Rotující DNA hologram představuje nejen tok života, ale také vztah mezi světlem a životem samotným.

Název projektu : Pharmacy Gate 4D, Jméno designérů : Peter Stasek, Jméno klienta : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Koncept Firemní Architektury

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.