Designový Časopis
Designový Časopis
Výstavní Design

Multimedia exhibition Lsx20

Výstavní Design K 20. výročí obnovení národní měny lats byla věnována multimediální výstava. Účelem výstavy bylo představit rámec trojice, na které byl umělecký projekt založen, konkrétně bankovky a mince, autoři - 40 významných lotyšských umělců různých tvůrčích žánrů - a jejich umělecká díla. Koncept výstavy pochází z grafitu nebo olova, což je centrální osa tužky, běžný nástroj pro umělce. Grafitová struktura sloužila jako ústřední designový prvek výstavy.

Název projektu : Multimedia exhibition Lsx20, Jméno designérů : Design studio H2E, Jméno klienta : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Výstavní Design

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.