Designový Časopis
Designový Časopis
Muzeum Umění

The Vagrant

Muzeum Umění Architektura muzea umění nového města Tchaj-pej, kterou navrhl Aleksandar Rudnik Milanovic jako jeřábový pták v hnízdě na říční terase, mohla být snadno pochopitelná z dálky a ze všech bodů parku u řeky Yingge. Forma muzea byl neomezený minimalistický vyvážený pohyb jeřábů s atriem jako ptačí plíce, kde čerstvý vzduch a sluneční světlo přicházely přímo do muzea. S křídly jako výstavním prostorem a jeřáby vedly jako umělecká tématická restaurace si mohli návštěvníci muzea užít výhled na krajinu a na město Taipei v okolí.

Název projektu : The Vagrant , Jméno designérů : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Jméno klienta : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Muzeum Umění

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.