Designový Časopis
Designový Časopis
Multifunkční Stavebnice

JIX

Multifunkční Stavebnice JIX je stavební sada vytvořená vizuálním umělcem a produktovým designérem Patrickem Martinezem z New Yorku. Skládá se z malých modulárních prvků, které jsou speciálně navrženy tak, aby umožňovaly spojení standardních slámek na pití za účelem vytvoření široké škály konstrukcí. Konektory JIX jsou dodávány v plochých mřížích, které se snadno od sebe oddělují, protínají a zajišťují na svém místě. S JIX můžete stavět vše od ambiciózních struktur velikosti místnosti po složité stolní sochy, to vše pomocí konektorů JIX a brčka na pití.

Název projektu : JIX, Jméno designérů : Patrick Martinez, Jméno klienta : Blank Bubble.

JIX Multifunkční Stavebnice

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.