Designový Časopis
Designový Časopis
Udržitelné Křeslo

X2Chair

Udržitelné Křeslo Úžasné formy a výběr materiálů zvyšují inovační kapacitu této židle s tisíci životy. X2Chair je výsledkem procesu experimentálního návrhu, který se zcela spoléhá na konvertibilitu produktů. Tento objekt, navržený jako multifunkční, sleduje koncept úplného přizpůsobení a je výrazem ekologického designu. Estetická propracovanost a kompatibilita s životním prostředím najdou místo setkávání díky pečlivé funkční studii v kombinaci s výzkumem materiálů a ekologickými stavebními metodami. Informace: caporasodesign.it - lessmore.it

Název projektu : X2Chair, Jméno designérů : Giorgio Caporaso, Jméno klienta : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Udržitelné Křeslo

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.