Designový Časopis
Designový Časopis
Káva Sada

Relax

Káva Sada Primárním účelem souboru je povzbuzovat výživu vztahů. Jeho cílem je přivést zpět starou tradici pití kávy do dnešního rychle se rozvíjejícího světa. Soubor průmyslového betonu a jemného porcelánu vytváří neobvyklý kontrast a různé textury se navzájem zvýrazňují. Účel posílení souboru vztahů se projevuje v doplňkových formách položek. Protože šálky nemohou stát samy od sebe, pouze když jsou umístěny ve společném zásobníku, káva naléhá na lidi, aby si spolu povídali a přitom si dali kávu.

Název projektu : Relax, Jméno designérů : Rebeka Pakozdi, Jméno klienta : Pakozdi.

Relax Káva Sada

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.